Van Thiel Auto's > Werkplaats > Tuning Box Pro

Tuning Box Pro

tuningboxpro voor 349 euroHet beter laten presenteren van uw auto wordt al jaren gedomineerd door conventionele chiptuning. Maar dit heeft vaak alleen nut bij de moderne dieselauto’s en sommige benzineauto’s. Een nadeel van deze manier van vermogenswinst is dat het veel tijd kost en het op individueel niveau plaatsvindt, daarnaast wordt het in de Electronic Control Unit (ECU) gedaan. Het nadeel hiervan is dat het prijzig is en dat het in de auto zit.

 

Bij Van Thiel Auto’s zijn we officieel dealer en installateur van de Tuning-Box Pro. De Tuning-Box Pro is een OBDII-digitale tuningchipbox, een revolutionair zelflerend digitaal apparaat dat blijvend is aangesloten op de OBD II-uitgang van uw auto en zo de prestaties van de auto verbetert. Als dit handige apparaat is aangesloten, ontvangt de Tuning-Box Pro dezelfde informatie als de computer van de auto. Verwijdert u de Tuning-Box Pro, dan gaat het voertuig direct weer terug naar de originele fabrieksinstellingen.

 

Met de ontvangen gegevens is het apparaat in staat de laaddruk, de hoeveelheid brandstof, de inspuittijd, de druk en andere variabelen aan te passen om zo de prestaties van de auto te verbeteren. De Tuning-Box Pro overschrijdt de eisen van de fabrikant niet, werkt alleen binnen de tolerantie van de motor en is beschikbaar voor diesel of benzine. De benzine-uitvoering werkt ook op LPG en hybride.

 

Naast de steeds weer verrassende prestaties van de Tuning-Box Pro is een ander groot voordeel dat het een eenmalige investering is. U kunt de Tuning-Box Pro gewoon weer meenemen naar uw volgende auto, zonder dat u nieuwe software hoeft te installeren.

OP ZOEK NAAR EEN ANDERE AUTO? BEKIJK OCCASIONS